Home ΚΥΝΟΦΙΛΙΑΟΜΙΛΟΙ ΑΚΙ Αγώνας Πρακτικού Κυνηγίου από τον Ο.Ε.Μ.Κ.

Αγώνας Πρακτικού Κυνηγίου από τον Ο.Ε.Μ.Κ.

by George Georgiou
Στυγμιιότυπο απο τόν αγώνα

Με επιτυχία διεξήχθητε το Σάββατο 9/1021 ο αγώνας πρακτικού κυνηγίου που διοργάνωσε ο Όμιλος Επανιέλ Μπρετόν Κύπρου. Ο αγώνας διεξήχθηκε σε περιοχή του χωριού Ακάκι. Παρόλες τις αντίξοες συνθήκες λόγω των υψηλών θερμοκρασιών εντούτοις τα μπρετόν που παρουσιάστηκαν ήταν σε πολύ καλή φυσική κατάσταση και έψαξαν το τερραίν που τους εδώθη  για εντοπισμό θηράματος.

Αυτό δείχνει ότι οι κυναγωγοί τους τα δουλεύουν συστηματικά και θα είναι έτοιμα για κυνήγι του λαγού και της πέρδικας. Ιδιαίτερα καλή εντύπωση άφησαν  τα δύο  εκ των τριών μπρετόν του κ. Άριστου Αριστείδη καθώς και τα δύο μπρετόν του Ντίνου Λαζάρου τα οποία κινήθηκαν σύμφωνα με τα πρότυπα της φυλής και κάλυψαν το τερρέν που τους εδόθηκε προς εξερεύνηση θηράματος με μεγάλο πάθος.

Ο κ. Ανδρέας Ανδρέου με δύο απο τα σκυλιά που παρουσιασε.

Ειδικά το ένα εκ των δύο μπρετόν του κ. Ντίνου Λαζάρου είχε μια πολύ καλή ευκαιρία σε φραγκολίνα αλλά λόγω και των συνεχών εναλλαγών στην κατεύθυνση του αέρα  δυστυχώς δεν κατάφερε να την εκμεταλλευτεί.

Ο επόμενος αγώνας πρακτικού κυνηγίου θα διεξαχθή στις 17/1021. Στις 24/1021 θα διεξαχθεί  αγώνας St. Hubert με φασιανό και οι δηλώσεις συμμετοχής θα πρέπει να υποβληθούν μέχρι τις 17/10/21.

Περισσότερες λεπτομέρειες στην ιστοσελίδα του Όμίλου  www.clubbretoncyprus.com

Το Δ.Σ εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες του στα μέλη του που το στηρίζουν.

You may also like