Home ΚΥΝΟΦΙΛΙΑΣΚΥΛΙΑ ΦΕΡΜΑΣ Καλύτερα σκυλιά σε μορφολόγία  τα Ντράτχααρ GUN DOGS OF KYTHREA ARKO και ASTA

Καλύτερα σκυλιά σε μορφολόγία  τα Ντράτχααρ GUN DOGS OF KYTHREA ARKO και ASTA

by George Georgiou

Γράφει την δική του ιστορία με τα εξαιρετικά Ντράτχααρ που διαθέτει αφού με δύο αδέλφια 26 μηνών της ίδιας μάλιστα γέννας τον  ARKO και την  ASTA κέρδισε τα πάντα στην πρόσφατη έκθεση μορφολογίας  που διοργάνωσε ο Κυπριακός Ομίλος Ντράτχααρ. Μάλιστα στον τελικό για την ανάδειξη του καλύτερου Ντράτχααρ της έκθεσης  τα δύο αδέλφια συναγωνίστηκαν το ένα το άλλο  Πρόκειται για τον Κωνσταντίνο Κολιό ο οποίος μέσα σε λίγα χρόνια κατάφερε να φτάσει με τα σκυλιά που διαθέτει στην κορυφή των καλύτερων Ντράτχααρ που υπάρχουν σήμερα στην χώρα μας.

Στην 2η Εθνική Έκθεση Μορφολογίας του Κυπριακού Ομίλου Ντράτχααρ ο πρωταθλητής σκύλος του GUN DOGS OF KYTHREA ARKO, αφού κέρδισε την ανοικτή κατηγορία (αρσενικά), ακολούθως διαγωνίστηκε και κέρδισε όλα τα αρσενικά που συμμετείχαν στην έκθεση ενώ στον τελικό συναγωνίστηκε την αδελφή του για την ανάδειξη του καλύτερου της έκθεσης ASTA την οποία κέρδισε στις λεπτομέρειες. Από την πλευρά της η ASTA, έφθασε στον τελικό αφού πρώτα κέρδισε την κατηγορία πρωταθλητριών και στην ανοικτή κατηγορία όλα τα θηλυκά.

Τα δύο αδέλφια προέρχονται από δύο εξαιρετικά σκυλιά. Πατέρας τους είναι ο Boris Vom Mesaoria, και μητέρα τους η Guns and Roses Vom Reich Tamaso.

Κριτής μορφολογίας ήταν ο Κωνσταντίνος Καλφόπουλος.

Τελικά αποτελέσματα

Καλύτερο Θυληκό Έκθεσης: GUN DOGS OF KYTHREA ASTA,

Father Boris Vom Mesaoria, Mother Guns And Roses Vom Reich Tamaso.

Καλύτερο Αρσενικό Έκθεσης:

GUN DOGS OF KYTHREA ARKO,

Father Boris Vom Mesaoria,Mother Guns And Roses Vom Reich Tamaso.

Καλύτερο Έκθεσης:

GUN DOGS OF KYTHREA ARKO,

Father Boris Vom Mesaoria, Mother Guns And Roses Vom Reich Tamaso.

Aρσενικός ανοικτή κατηγορία κέρδισε τα αρσενικά μετά διαγωνίστηκε με όλα τα αρσενικά ήρθε πρώτος, μετά στα τελικά και ήρθε πρώτος  και έπιασε το τίτλο μπεστ οφ μπριτ

Το θηλυκό στην κατηγορία πρωταθλητριών βγήκε πρώτη κέρδισε όλα τα θηλυκα στην ανοικτή κατηγορία και στο τέλος πήγε τελικό με τον αρσενικό best of show.

Τα σκυλιά είναι αδέλφια από την ίδια γέννα vom of mesaoria pateras – ntane rosses of brade Tamasos μανα. (26 ΜΗΝΏΝ)

23 συμμετοχές

You may also like