Home ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Γνωρίστε το Beretta Ultraleggero

Γνωρίστε το Beretta Ultraleggero

by George Georgiou

Το μοντέλο Ultraleggero ανοίγει ένα εντελώς νέο κεφάλαιο στην ιστορία των ελαφριών όπλων σπρώχνοντας όλα τα όρια του σχεδιασμού πέραν κάθε φαντασίας, παραδίδοντας την δύναμη και την αξιοπιστία ενός ατσάλινου όπλου συνδυάζοντας παράλληλα το εξωπραγματικό χαμηλό βάρος που προηγούμενος επιτυγχάνονταν μόνο με αλουμίνια κατασκευή.
Χάρη στις νέες μεθόδους, η BERETTA έχει σκελετώσει το κεντρικό μέρος του όπλου συμπεριλαμβάνοντας μόνο τα βασικά απαιτούμενα κομμάτια που χρειάζονται για την αντίσταση και την επίδοση αυτού του όπλου.

Το αποτέλεσμα είναι ένα ελαφρύ, όμως ανθεκτικό όπλο ιδανικό για κυνηγούς που ψάχνουν για ένα γρήγορο όπλο στην επωμιση. Πλέον, μπορείς να απολαύσεις το κυνήγι σου, χωρίς να σε απασχολεί το βάρος του όπλου.

•Αλουμίνιο Υποσκάνδαλο
Το αλουμίνιο υποσκανδαλο λειτουργεί ως ένας ακόμα τρόπος τεχνολογίας εξοικονόμησης βάρους από την κατασκευή του όπλου χωρίς να επηρεάζει την απόδοση του.
•Τεχνο-Πολυμερικά ένθετα
Το πρωτότυπο φλοράλ μοτίβο που χρησιμοποιείται στην μπασκουλα σε συνδυασμό με το ματ μαύρο τελείωμα χαρίζουν αξεπέραστη αισθητική ομορφιά.

•Η μπάσκουλα αλλιώς το “Action” του όπλου
Η μπασκουλα του Ultraleggero είναι βασισμένη πάνω στην σειρά BERETTA 690. Το εξαιρετικό σύστημα κλειδώματος που χρησιμοποιείται παραδοσιακά σε όλα τα όπλα σε συνδυασμό με την ξεχωριστή κατασκευή του είναι το αποτέλεσμα του μειωμένου βάρους του όπλου.

Ως αποτέλεσμα μέσα από διάφορες τεχνικές και δοκιμαστικές μελέτες η μπάσκουλα έχει μόνο οσο μέταλλο χρειάζεται να έχει για να εγγυηθεί την αξιοπιστία και ανθεκτικοτητα της BERETTA σε χρήση πολλών φυσιγγίων συμπεριλαμβανομένου και των φυσιγγίων Magnum σε 3 ίντσες, φυσίγγια μόλυβδου, steel shot & steel shot HP.

•Αλουμίνιο σύστημα παρακοντακου 694
Το πετυχημένο σύστημα του  μοντέλου 694, διασφαλίζοντας το εύκολο άνοιγμα και κλείσιμο του όπλου, έχει εφαρμοσθεί στο Ultraleggero φτιαγμένο από αλουμίνιο, ένα ακόμα χαρακτηριστικό που βοήθησε στην κατασκευή ενός τόσο ελαφριού όπλου.

•Αυξημένο κούφωμα στο κοντάκι
Με την αφαίρεση βάρους από το κοντάκι, έγινε εξοικονόμηση βάρους έως και 129 γραμμάρια σε σύγκριση με οποιοδήποτε άλλο κυνηγετικό όπλο από την σειρά BERETTA.

Το κοντάκι και το παρακοντακο είναι φτιαγμένα από grade 2.5 ξύλο καρυδιάς που επιλέγεται βάση της πυκνότητας του για να διασφαλίσει την ανθεκτικότητα και το ισοζύγισμα στο όπλο.

•Extralight πέλμα
Το ολότελα νέο Extralight®️ πέλμα είναι 30% ελαφρύτερο από το κανονικό και διασφαλίζει ανθεκτικότητα τόσο στα γδαρσίματα αλλά και στην πάροδο του χρόνου.
Παράλληλα με τους κλειστούς πόρους δεν απορροφά το νερό ενώ λειτουργεί άψογα στην απορρόφηση της ανάκρουσης στον ώμο.

•Optimabore HP κάννες
To Ultraleggero χρησιμοποεί τις περίφημες κάννες BERETTA Steelium Optima Bore HP (high performance) και είναι διαθέσιμο σε 24,26&28 ίντσες.
Το ξεχωριστό σχέδιο με τα 80 μιλίμετρα κώνο παραδίδουν υπέρτατη απόδοση και αξιοπιστία στην κατανομή του φυσιγγίου παράλληλα απορροφώντας στο μέγιστο την ανάκρουση και μειώνοντας ολοκληρωτικά το λάκτισμα από τις κάννες τόσο για την πρώτη οσο και για την δεύτερη βολή.

Η ποιότητα και η εμφάνιση είναι τα κυρία χαρακτηριστικά όλων των όπλων παραγωγής της εταιρείας BERETTA. Με αυτόν τον σχεδιασμό του ULTRALEGGERO η BERETTA κατάφερε να προσφέρει στον κυνηγό ένα πανάλαφρο όπλο που παράλληλα δεν περιορίζει ούτε στον αριθμό φυσιγγίων που θα ρίξει ούτε στο βάρος των φυσιγγίων που θα χρησιμοποιηθούν.
Ένα όπλο το οποίο πολλοί κυνηγοί περίμεναν να κυκλοφορήσει με τις πλέον πιο πετυχημένες κάννες στον κόσμο, STEELIUM OPTIMA BORE HP.
 

You may also like